Een dijk van een kast voor baby- of kinderkamer

De Durgerdam, een eigenzinnige kast met veel opbergruimte. Deze charmante opberger, verkrijgbaar in wit en drie prachtige pasteltinten, leent zich uitstekend voor de babykamer of kinderkamer.

  Het ontstaan van Kast van een Huis 
   

DE DURGERDAM, EEN DIJK VAN EEN KAST VOOR BABY- OF KINDERKAMER!

Dit unieke meubel kenmerkt zich door de dubbele deuren met de 2 grote ramen en het witte onderstel. De nok heeft een schattig rond raampje. Net als de Amsterdam serie is deze design kast voorzien van een softclose systeem. Het interieur bestaat uit 2 leggers en eventueel een roede. De Durgerdam is standaard verkrijgbaar in wit en 3 prachtige pasteltinten. Ook is het mogelijk om de kast, tegen een meerprijs, te bestellen in elke gewenste kleur. De levertijd is 5 tot 6 weken. Het open onderstel biedt mogelijkheid voor het plaatsen van manden of opbergbakken voor accessoires of speelgoed.

Kast van een Huis fotografie: Guido Pelgrim

TECHNISCHE SPECIFICATIES:
 

  • Afmeting: 210x100x50 cm (hxbxd)
  • Kleuren: Wit, Pastel Pink, Pastel Water en Pastel Blue
  • Interieur: 2 leggers en een kledingroede
  • Voorzien van softclose systeem​

Durgerdam kleurstalen pastelkleuren


EEN DIJKDORP ALS INSPIRATIEBRON

Inspiratiebron voor deze bijzondere kast is Durgerdam, een dijkdorp ten noord-oosten van Amsterdam. Het dorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht en bestaat vrijwel geheel uit een lange rij schilderachtige (meest houten) huisjes aan een smalle weg bovenop de oude Zuiderzeedijk.

Impressies